Sex in de auto vind ik geil

door | juli 28, 2014

Sex in de auto vind ik geil. Ik ben een vrouw die daar regelmatig van kan genieten, omdat ik een grote bus heb die ik ook voor mijn werk gebruik. Ideaal toch? Achterin kunnen matrassen en behalve ons zou eventueel nog een koppel sex kunnen hebben. Misschien zelfs wel twee. Niet dat ik daar nu per se behoefte aan heb, maar zullen we samen gaan genieten van geile sex en dat liefst op een zeer drukke parkeerplaats met veel mensen die om ons heen bewegen zonder dat ze iets kunnen zien? De ramen zijn geblindeerd en wij kunnen wel naar buiten kijken, maar niemand kan verder naar binnen kijken. Dat is toch ideaal? Ik zie dat wel zitten. Gelukkig is het meestal vrij koel in de bus, maar als het echt te koud wordt, dan gebruiken we toch een dekentje tijdens de sex? Ik heb dit al meerdere keren gedaan en vind het ideaal. Want liever ontvang ik niemand bij mij thuis, zit met kinderen. En zomaar bij een ander langs gaan vind ik een te groot risico, vooral als het puur voor de sex is. Daar heb ik eerder negatieve ervaringen mee opgedaan, dus vind sex in de auto ideaal. Als iets uit de hand zou lopen dan zou ik de schuifdeur van binnenuit kunnen openen, maar goed, ik neem aan dat dat nooit nodig zal zijn. Dat ik mijn sexpartners, dus ook jou, verder prima kan vertrouwen.

Heb jij nog bepaalde geile wensen tijdens de sex? Ik ben zelf op dit moment erg geïnteresseerd in anale sex, heb er eerlijk gezegd nog nooit van genoten, maar lijkt me zalig. Zou jij tijdens de sex in de auto mijn kontgaatje misschien eens lekker stevig kunnen oprekken? Geweldig toch om dat te doen terwijl er misschien wel twintig mensen om de bus heen lopen? Eigenlijk is het gewoon heel kinky, als ik daar nu zo over nadenk. Ik kan beslist niet het lawaai maken dat ik misschien wel zou willen maken. Jij moet daar dan ook wel rekening mee houden. Hoe zorgen we ervoor dat we het geluid beperkt houden tijdens sex in de auto?